Kocadon Başkan Acar'ı ziyaret etti

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mehmet Kocadon’u ağırladı. Ziyarette yerel seçim konuşuldu.

Kocadon Başkan Acar'ı ziyaret etti

Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı Mehmet Kocadon, CHP Marmaris İlçe Başkanlığı’nın ardından  Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete CHP İlçe Başkanı Tolga Akbay ve çok sayıda partili katıldı. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mehmet Kocadon’a başarılar diledi.

Başkan Kocadon, Marmaris’e sıcak ev sahipliği için teşekkür etti. Kocadon , CHP’nin Muğla’da seçimi kazanabilmesi için aday tercihinin önemli olduğuna işaret etti ve şunları söyledi: "Bu büyükşehir bize uymadı. Seçilmişlerle Muğla'yı yönetmek için adayım. Oynanmamış maç kazanılmış maç değildir. Kaleler düşebilir. Halkın takdirini iyi analiz etmek gerekiyor. Muğla kıyılarında müthiş değişim rüzgarı esiyor. Bu talebe cevap vermek gerekir.Aksi halde Muğla kaybedilirse, farklı boyutlara ulaşır. Herkes Ankara'da. Ankara'da turizm patlaması var. Bana niye gitmiyorsunuz? diye soruyorlar. Her şeyin bir zamanı var. Zamanı gelince biz de gideriz." dedi.

Kocadon , CHP örgütüne de teşekkür etti. Kocadon " tüm örgütümüze teşekkür ediyorum. Bizim arkamızda oldunuz. Ali Başkan da ben de aykırılıkları olan başkanlarız. Ancak içimiz de dışımız da bir. Halk yanlışların arkasında durmaz. Birkaç dönem hiç durmaz." dedi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü