Kızına bir haftadır ulaşamıyordu

Marmaris’te tatilde bulunan 30 yaşındaki kızından bir haftadır haber alamayan İskoçyalı baba endişeyle Marmaris’e geldi. Kayıp başvurusunda bulunan baba beş saat sonra polisin çalışmasıyla kızına kavuştu.

Kızına bir haftadır ulaşamıyordu

30 yaşındaki İskoç Claire Wermyss, 23 Şubat’ta Marmaris’e erkek arkadaşı ile birlikte yedi günlüğüne tatile geldi. 5 yıldızlı bir otele yerleşti. Bir haftalık tatillerinin son günü kavga ettiler. Erkek arkadaşı Claire Wermyss terk ederek otelden ayrılıp İskoçya’ya geri döndü. İddialara göre erkek arkadaşının ayrılmasına üzülen İskoç kadın, aldığı alkolün etkisiyle otel de taşkınlık çıkardı. Kaldığı otel odasına ve çevreye zarar veren turist, beş yıldızlı otelin yetkilileri tarafından otelden çkarıldı.. Başka bir apart otele giderek oda kiralayan Claire Wermyss, kimsenin kendisine ulaşmaması için cep telefonunu kapattı. Bir hafta süreyle odadan dışarı sadece yemek ve alkollü içki almak için dışarı çıktı.

Tek evladından bir hafta süreyle haber alamayan Hector Wermyss, soluğu Marmaris’te aldı.  Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi’ne giden Hector Wermyss, kızının kayıp olduğunu bildirerek müracaatta bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, mobese kameraları ve otel müşteri kayıt listelerini inceledi.  .5 saat süren aramalar sonunda Claire Wermyss’in Cumhuriyet Caddesi sahil şeridinde bulunan 30 odalı bir apart otelde konakladığı tespit edildi. Otele baba ile birlikte giden polis, çalışanlarla birlikte odaya çıktı. Kapı açıldığında kızına kavuşan Hector Wermyss sarılarak ağladı. Baba ve kızı sivil ekip otosuyla Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi’ne getirildi. Kızının bulunduğuna sevinen Hector Wermyss, kameralara açıklama yaptı.  “Kızımdan bir haftadır haber alamıyordum. Başına bir şey gelmiş olabilir endişesiyle Marmaris’e geldim. 5 saat süren arama sonucunda kızımı sağ salim buldum. Kızımın bulunması için çaba sarf eden polis ve yeminli tercümana çok teşekkür ederim. Beni mutlu ettiler ve bundan sonra ailemle birlikte Marmaris’e tatile geleceğim” dedi.

Aşırı alkollü olduğu gözlenen Claire Wermyss, alınan doktor raporu ve ifadesi ardından babasına ailesi  ile Dalaman Havalimanı’na gitti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü