Ali Kırlı iflası değerlendirdi

Türsab Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Ali Kırlı,İngiliz hava yolu şirketi Monarch Airlines'ın iflasını değerlendirdi.

Ali Kırlı iflası değerlendirdi

Monarch Airlines’ın iflası, İngiltere'nin en büyük beşinci ve bu zamana kadar iflas eden en büyük hava yolu şirketi olma özelliği taşıyor. İflas, Dalaman bölgesini de etkiliyor. TÜRSAB Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Ali Kırlı, hava yolu şirketinin iflasını değerlendirdi.

İflasın bölgemiz için olumsuz olduğunu belirten Kırlı,"Şirket İngiltere’nin 5. büyük firması.Şirketin batması bölgemiz için olumsuz bir durumdur.Ancak bu havayolunu kullanan misafirlerinin telaşlanmasına gereke yok.Onların dönüşü sağlık bir şekilde yapılacaktır. Dönüşler bu ülkedeki sigorta şirketlerinin güvencesi altındadır. Gelecek olan misafirlerde eğer isterlerse gelip bölgemizde tatillerini geçirebileceklerdir."dedi.

"2018 sezonunu olumsuz etkiler"

Kırlı iflasın 2018 sezonunu da olumsuz etkileyeceğini,vurgulayanKırlı:"Bu şirket bölgemizde aktif olarak çalışıyordu,ekim ayında 45 bin civarında bu havayolu şirketiyle gelecek olan misafirler vardı, bunların gelişiyle ilgili sapmalar olabilir. 2018 yılını bu iflas olumsuz etkiler. Bu havayoluyla çalışan tur şirketlerinin kısa sürede toparlanıp önümüzdeki sezon için nasıl bir yol izleyeceklerini belirlemeleri gerekiyor.Şirketin sıkıntıda olduğunu biliyorduk ancak bunun İngiliz Hükümeti’nin girişimleriyle ya da bir şirket evliliğiyle aşılacağını bekliyorduk,ama olmadı."

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü