"Kimseyle polemiğe girmeyeceğiz"

DSP Marmaris İlçe Başkanı Tolga Akbay ve İlçe Yönetim Kurul üyeleri, basın toplantısı düzenledi, yerel seçim sürecine ilişkin açıklamalar yaptı.

DSP Marmaris İlçe Başkanı Tolga Akbay ve İlçe Yönetim Kurul üyeleri, basın toplantısı düzenledi, yerel seçim sürecine ilişkin açıklamalar yaptı. Tolga Akbay, Marmaris halkının belediyenin hizmetlerinin devamından yana olduğunu söyledi. 31 Mart’ta halkın desteğiyle sandıktan çıkacaklarını ifade etti. Akbay, huzurlu bir seçim süreci geçirmek istediklerini de belirterek “kimseyle polemiğe girmeyeceğiz” dedi.

DSP Marmaris İlçe Başkanı Tolga Akbay ve İlçe Yönetim Kurul üyeleri basın açıklaması yaptı. Akbay, ilçe yönetim kurulu üyelerini tanıttı.Akbay, yerel seçim gündemine ilişkin de açıklamalar yaptı. Marmaris’i yönetmeye aday en iyi ekibin DSP’de  olduğunu söyledi.

Akbay, Marmaris halkına verdiği destek nedeniyle teşekkür etti, 31 Mart’da yerel seçimin galibinin başkan Acar ve ekibinin olacağını ifade etti.Akbay, Marmaris’te Türkiye’nin en başarılı belediyecilik hizmetlerinin uygulandığına işaret etti. Başkan Acar ve ekibi tarafından 15 yıl boyunca ilçede hayata geçirilen çalışmaları hatırlattı.Akbay, Marmaris Belediyesi’nin  sosyal ve kültürel alandaki çalışmalarını anlattı. Sivil toplum örgütlerine verdiği desteklere değindi. Marmaris’te yaşayan herkesin huzuru ve güveni için çalıştığına vurgu yaptı.Akbay, 15 yıl içinde Uzunyalı, Yat Limanı, İçmeler, kırsal mahalleler ve şehir merkezindeki mahallelerde düzenlemeler yapıldığını kaydetti. Marmaris Bisiklet yolu projesinin hayata geçirildiğini ifade etti.  Bütün bu çalışmaların halkta büyük memnuniyet yarattığını söyledi.Tolga Akbay, huzurlu bir seçim süreci geçirmekten yana olduklarını belirtti.Akbay CHP Marmaris İlçe Başkanı Fatma Gebeş Çimen’in geçtiğimiz gün yaptığı basın açıklamasına işaret etti, kimseyle polemiğe girmeyeceklerini söyledi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.