Kaymakamlık'tan okul servisi açıklaması

Marmaris’te trafik denetiminde bir okul servis aracının şoförünün ehliyetsiz olduğu ortaya çıkmıştı. Marmaris Kaymakamlığı, yerel ve ulusal basında yer alan bu haberle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Kaymakamlık'tan okul servisi açıklaması

Marmaris Kaymakamlığı, “ ilçedeki denetimlerde servis şoförünün ehliyetsiz çıktığı” haberleriyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Habere konu olan okul servis aracının , öğrenci velilerinin kendi istekleriyle  anlaşmalı olarak öğrenci taşıyan araç olduğu belirtildi. Habere konu olan aracın, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce taşımalı eğitim kapsamında ihalesi yapılan, ihaleye girip kazanan ve milli eğitim müdürlüğünce çalıştırılan öğrenci servis taşıma aracı olmadığının altı çizildi.

Açıklamada “ Milli Eğitim Müdürlüğümüzce taşımalı eğitim ve engelli öğrenci taşıma kapsamında ilçemizde 33 köy ve köyaltı yerleşim biriminde ve Marmaris merkezinden engelli öğrenci taşıması olarak 7 taşıma merkezi ilk/ortaokul ile ortaöğretim okullarına öğrenci taşıması yapılmakta olup, taşıma yapan araçlar ile araç şoförleri ve sahiplerine ilişkin ilgili tüm bilgi ve belgeler ilçemiz milli eğitim müdürlüğünce muhafaza edilmektedir. Ayrıca ilçe emniyet müdürlğü ilçe jandarma komutanlığı ve bölge trafik şube amirliğine yapılan öğrenci taşıma ihalesi kapsamında taşıma yapan araç ve şoförler bilgileri bildirilmiştir. Araçlara yönelik kontrol ve denetimler güvenlik birimlerince yapılmaya devam edilmektedir.” Denildi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü