Karadere'de ölümlü trafik kazası

Muğla- Marmaris’te karayolu kenarındaki çeşmeden su dolduran 40 yaşındaki Rafet Büyükdağ , otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Karadere'de ölümlü trafik kazası

Marmaris-Gökova duble yolunun Karadere mevkiinde ölümlü trafik kazası meydana geldi. İddiaya göre, Rafet Büyükdağ , eşi Binnaz Büyükdağ ile birlikte yol kenarındaki çeşmeden  su doldurmak için Karadere mevkiine gitti.

Rafet Büyükdağ yol kenarına park ettiği otomobiline damacanaları yerleştirirken,  33 yaşındaki A.Ç  idaresindeki  otomobil çarptı. Büyükdağ, çarpmanın etkisiyle otomobille birlikte  50 metre sürüklendi. Rafet Büyükdağ, olay yerinde hayatını kaybetti. Büyükdağ'a çarpan otomobilin ön camı sağ tarafı parçalanırken sürücü ve yanındaki yolcular yaralanmadı. Sürücü Çetin, polis ekiplerince gözaltına alındı.Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Merhaba! Orda su doldurmak için çok tehlikeli... Bugün biz ordan geçerken park edilen araba çoktu,ve onlardan biri birden önümüze çıktı(arkaya bakmadan) ve arabayı çok zor durdurduk ... lütfen dikkat edin!

0 Nurperi Sabyrbekova , 12.07.2017 04:04

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü