Karadenizli acenteciler Marmaris'te

AnadoluJet tarafından Dalaman-Ankara seferlerinin haftada 7 güne çıkarılmasının ardından Karadenizli acente sahiplerinden oluşan kafile, bölgede incelemelerde bulunmak için Muğla’ya geldi. Heyetin ziyaret durakları arasında Marmaris de var.

Karadenizli acenteciler Marmaris'te

Anadolu Jet, Dalaman – Ankara seferlerini haftada yedi güne çıkardı. Yeni seferlerle, Türkiye’nin birçok yerinden Dalaman Bölgesi’ne  turizm hareketliliğinin de artış göstermesi öngörülüyor.

Bu kapsamda Karadenizli acente sahipleri için Muğla bölgesine inceleme gezisi düzenlendi.  Ankara’dan, Dalaman Havalimanı’na gelen acente temsilcilerini Anadolu Jet Pazarlama ve Satış Koordinatörü Demokan Murat Öktem,  Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur ve turizmci Ali Mürşit Yağmur karşıladı.

Anadolu Jet Pazarlama ve Satış Koordinatörü Demokan Murat Öktem, program hakkında yaptığı açıklamada; “Geniş hinterland’a ve muhteşem bir doğaya sahip bölgenin turizm alanında gelişimine katkı sağlamak bunun yanında ziyaretçi sayısını da artırmak amacı ile Karadeniz acentelerimizi bölge kanat önderlerinin de desteği ile 5 günlük bir programla ağırlıyoruz. Türkiye’mizin diğer bölgelerinin de bu güzellikleri görüp turizm elçileri olmaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. “dedi.Kafilenin ziyaret programı arasında Marmaris de vardı. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, ev sahipliğinde ilçede ağırlanan turizmciler için akşam yemeği düzenlendi.Başkan Acar, uçuş seferlerinin artmasıyla bölgeye daha çok yerli turistin gelmesinin beklendiğini belirtti ve şöyle konuştu.

Karadenizli acenteciler, program kapsamında Marmaris şehir turuna katılacak. Selimiye, Turgut, Bayır ve Bal Evi’ni gezecek, diğer günler ise Akyaka Kadın Azmağı, Dalyan, Köyceğiz Gölü, Sultaniye Kaplıcaları, İztuzu Plajı, Fethiye, Ölüdeniz, Kayaköy’ü gezme fırsatı yakalayacak.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.