Kara kış kapıda

Türkiye, Bugün Karadeniz Üzerinden Gelen Soğuk Havanın Etkisi Altına Giriyor. Hava sıcaklıkları 6 ile 12 derece arasında azalacak.Marmaris’te de hava sıcaklığı 7 derece düşecek. Hafta sonu sağanak yağış bekleniyor.

Kara kış kapıda

Türkiye, Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisine giriyor. Doğu Anadolu'da etkili olan kar yağışı bugün Bolu dolaylarında karla karışık yağmur şeklinde kendini gösterecek.

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıkları 6- 12 derece arasında azalacak. Soğuk havayla birlikte, Karadeniz bölgesinin yüksek kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusunun yüksekleri ile Doğu Anadolu bölgesinin kuzey ve doğusunda kar yağışı görülecek.

Marmaris’te de hava sıcaklıkları düşecek. Meteoroloji’nin verilerine göre sıcaklık Perşembe günü en yüksek 21 en düşük 7, Cuma günü en yüksek 19 en düşük 8  derece olacak. Hafta sonu ise Marmaris’te hem hava daha da soğuyacak. Hafta sonunun yağışlı geçmesi bekleniyor.   Cumartesi , Pazar ve Pazartesi günü Marmaris’te sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar da Cumartesi ve Pazar en yüksek 17 en düşük 12 derece olacak.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.