Kapalı Çarşı artık nefes alıyor

Marmaris Belediyesi’nin Sevgi Yolu, Çeşme Meydanı ve Bedesten bölgesinde hayata geçirdiği çalışmaların bir benzeri de şu sıralar 33. Sokak’ta gerçekleşiyor. Sokakta yer alan çelik konstrüksiyon söküldü. Bu bölge de Kapalı çarşının cazibe noktalarından biri olacak.

Kapalı Çarşı artık nefes alıyor

Marmaris'i marka şehir yapma hedefiyle yola çıkan Marmaris Belediyesi, Tepe Mahallesi 17, 24, 29, 31, 33, 34, 35, 36 numaralı sokaklarda toplam 32 bin metrekarelik alanda yürüttüğü alt ve üstyapı çalışmalarının büyük bir bölümünü geride bıraktı. Bölgenin değeri artarken, söz konusu sokakların Marmaris’in diğer bölgelerinde olduğu gibi, çağdaş, düzenli ve güzel bir çehreye kavuşmasına da az kaldı.

Şehrin alt yapısını güçlendirirken, çalışmalarını estetikle buluşturup yeni cazibe alanları da yaratan ekipler, 2013 yılında yapımı tamamlanan Yeni Yol Caddesi'nin çarşı içinde kalan Sevgi Yolu’nda olduğu gibi, 33. sokakta da benzer bir çalışma uygulanacak.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda 33. sokağın üzerinde yer alan çelik konstrüksiyonu söktü. Böylelikle Sevgi yolu, Çeşme Meydanı, Eski Cami ve Bedesten bölgesinde olduğu gibi, nefes alan yerlere 33. Sokak da eklendi. Sokak ayrıca yenileme çalışmalarının yürütüldüğü İrimiçi ile Sevgi Yolu’nu birbirine bağlaması açısından da önem taşıyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü