Vatandaşın parasıyla tanıtım yaptılar

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Osman Gürün ve CHP Marmaris Belediye Başkan adayı Mehmet Oktay , seçim yasağını deldi. Her iki adaya ait tanıtım broşürleri Marmaris’te Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait çanta içinde vatandaşlara dağıtıldı.

Vatandaşın parasıyla tanıtım yaptılar

Marmaris’in Bağlıiçi Mevkii’nde elinde Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait çantalar olan bir grup evleri ziyaret etti. Büyükşehire ait çantalar içinde  CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Osman Gürün ve CHP Marmaris Belediye Başkan adayı Mehmet Oktay’ın tanıtım broşürlerini dağıttı.

CHP bu olayla seçim yasaklarını da delmiş oldu. Siyasi partiler ve adayların kamu kurumunun kaynaklarını kullanarak çalışma yapması yasak. Osman Gürün ve Mehmet Oktay’ın kamu kaynaklarını kullanarak tanıtım yapması ise tepkiye neden oldu.

Hatırlanacağı üzerine  CHP Marmaris İlçe Yönetimi’nin  şikayeti üzerine, Marmaris Belediyesi’nin duyurularını yaptığı ve Belediye çalışmalarını sergilediği tek yer olan 19 Mayıs Gençlik Meydanındaki led ekran karartılmıştı.O ekranda Atatürk Bilim ve Eğitim Parkının tanıtımı, "Temiz Kent Marmaris'e Hoşgeldiniz - İyi Tatiller" görseli, Bisiklet Rotaları tanıtım filmi, 19 Mayıs Gençlik Meydanı tanıtım filmi vardı.  

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü