Kaldıkları otelde hırsızlık yaparken yakalandılar

Marmaris’te iki Rus turist tatil yaptıkları otelin aşçısının motosikletini çalmak isterken güvenlik kameralarına yakalandı. Rus turistler motosikleti çalmak için saatlerce uğraştı ancak başaramayınca otele geri döndüler.

Kaldıkları otelde hırsızlık yaparken yakalandılar

Siteler Mahallesi’nde  5 yıldızlı bir otelde hırsızlık olayı meydana geldi. Marmaris’e tatile gelen iki Rus erkek turist ,gece boyunca eğlence mekanında alkol alıp  eğlendikten sonra kaldıkları otele dönmek üzere yola çıktı.

Otelin arka kısmına geldiklerinde tesisin aşçısına ait park halindeki motosikleti fark ettiler. Turistlerden biri etrafı gözetledikten sonra motosiklete yanaştı diğeri ise gözcü olarak etrafı kolaçan etmeye başladı. Motosikletin direksiyon kilidini tek ayak hamlesi ile kıran rus turist, motorun ön kapağını açarak düz kontak yapmak istedi.

Ancak saatler süren çabaya rağmen başaramadı.Bir ara motorun manuel çalıştırma kolunu deneyen Rus turist bunda da başarılı olamayınca vazgeçip arkadaşı ile birlikte gözden kayboldu.. Gece nöbetten çıkan aşçı eve gitmek için motosiklete bindiği sırada ön kapağın dağılmış olduğunu görüp polise haber verdi. Otelin güvenlik kameralarını inceleyen polis rus turistleri tespit etti.yakalamak için çalışma başlattı.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü