İyi Parti tanıtım toplantısı düzenledi

İyi Parti Marmaris Teşkilatı, tanıtım toplantısı düzenledi. Partinin Marmaris yönetim kurulu üyeleri basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

İyi Parti tanıtım toplantısı düzenledi

İyi Parti Marmaris Teşkilatı Armutalan Kültür Merkezi'nde tanıtım toplantısı düzenledi.Tanıtım toplantısına İyi Parti Kurucu Üyesi Avukat Sevin Çağlayan, Partinin Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu üyesi 21'inci Dönem Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Genel Merkez Mahalli İdareler Başkanlığı Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü, Demokrat Parti  İlçe Başkanı Mustafa Tüzün, TÜRSAB Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Ali Kırlı,  bazı  sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcileri ile İYİ Parti Datça, Muğla, İzmir, Bodrum temsilcileri katıldı.

Tanıtım toplantısı Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler adına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Davetliler hep birlikte İzmir Marşı söyledi.Tanıtım toplantısında açılış konuşmasını İyİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Doğanyılmaz yaptı.Doğanyılmaz, İyi Parti’nin yerel seçimlerde iddialı olduğunu dile getirdi. “ Fethiye’de yakında bir bomba patlayacak”  diye konuştu.

Partinin İl Başkanı İncilay Gezgin de 2019 yılı Kasım ayında gerçekleşecek seçimlerin Türkiye için önemine dikkat çekti. İyi Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun da hem yerel hem de genel seçimlerde iddialı olduklarını söyledi. Partinin kurucu üyesi Sevin Çağlayan da toplantıda bir konuşma yaptı. Halkın ayrıştırıldığına dikkat çeken Çağlayan İyi Parti 'nin önce toplumda huzuru geri getireceğini dile getirdi. Partinin Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu üyesi 21'inci Dönem Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun veİyi Parti Genel Merkezi Danışma Kurulu üyesi Süleyman Erdaşı’nın konuşmasının ardından partinin ilçe yönetim kurulu tanıtıldı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü