İstiklal Marşı'nın kabulü kutlandı

İstiklal Marşı’nın kabulünün 96. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle Marmaris’te etkinlik düzenlendi.

İstiklal Marşı'nın kabulü kutlandı

Marmaris’teki bir otelde  İstiklal Marşı’nın kabulünün 96. Yıldönümü nedeniyle  etkinlik düzenlendi.Etkinliğe Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner, Aksaz Deniz Üs Komutanı Ali Çekiç, AK Parti İlçe Başkanı Osman Ülgen, MHP ilçe Başkanı Kemal Kalemci, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Özel Marmaris Çağdaş Bilim Ortaokulu Müdürü Ahmet Ünal günün anlam ve önemini belirten konuşma  yaptı.Ahmet Ünal’ın konuşmasının ardından bir öğrenci tarafından Mehmet Akif Ersoy’un Hayatı anlatıldı.Öğrenciler İstiklal Marşı’nı okudu.

Daha sonrasında Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner, Aksaz Deniz Üs Komutanı Ali Çekiç tarafından Ortaokul ve Lise bazında düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrencilere ödülleri verildi. Etkinlik Özel Marmaris Çağdaş Bilim Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu oratoryo ile devam etti.Öğrenciler tarafından başarıyla gerçekleştirilen gösteri salonda büyük alkış aldı.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü