İstifaların ardından gözler CHP İl Yönetimi'nde

CHP Marmaris İlçe Yönetimi’nin istifalar nedeniyle düşmesinin ardından gözler şimdi CHP Muğla İl Başkanlığı’na çevrildi. CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, partinin Marmaris İlçe Yönetiminin istifasının ardından yaşanacak süreçle ilgili Marmaris Haber’e konuştu.

İstifaların ardından gözler CHP İl Yönetimi'nde

CHP Marmaris İlçe Yönetimi ve Gençlik Kolları üyelerinin istifasının ardından CHP Marmaris Yönetimi ve Acar Ünlü’nün başkanlığı düştü. Bundan sonraki süreçle ilgili gözler CHP Muğla İl Başkanlığı’na çevrildi. CHP Muğla İl Başkanlığı’nın Marmaris ilçe yönetimine kayyum ataması bekleniyor. Süreçle ilgili CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu Marmaris Haber’in sorularını yanıtladı. Zeybekoğlu “tüzüğe göre en kısa zamanda kayyum atayacağız. Onlar da bir ay içinde seçime gidecekler.”dedi.

Zeybekoğlu ne zaman kayyum ataması yapılacağı sorusuna ise “En kısa zamanda. Gün veremem öyle bir kural yok. En kısa zamanda atama yapacağız. Genel merkeze göndereceğiz. Genel merkez onayından sonra yeni gelen arkadaşları tebliğ ettirip göreve başlatacağız.” Dedi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü