"İstifa paniğin tezahürüdür"

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı'nın istifası üzerine Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Saatcı, istifayı “Bu kontrolü kaybetmenin ve paniğin tezahürüdür. Bunlar sizi kurtarmayacaktır” sözleriyle yorumladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hamdi Alper Kolukısa’nın istifa haberi Muğla’da geniş yankı uyandırdı. Beş yıldır, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden zulüm gören, binlerce Liralık cezalarla karşı karşıya kalan şoför esnafının tepkilerini ve isyanını bu istifa dindirmeye yetmedi. Şoför esnafı,Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile sandıkta hesaplaşacağını belirtiyor.

Seçime bir ay kala yaşanan Alper  Kolukısa'nın istifasının ardından, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Saatcı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e işaret etti. İstifayı “Bu kontrolü kaybetmenin ve paniğin tezahürüdür. Bunlar sizi kurtarmayacaktır” sözleriyle yorumladı.Saatcı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Büyükşehir Ulaşım daire Başkanı’nın istifası üzerine iki çift lafım var.Şoför arkadaşlarımızın mağduriyeti, 59 ay görevde kalan bir kişinin, seçime 30 gün kala görev bıraktırılmasıyla giderilemez,  yapılan hatalardan bir tek daire başkanı sorumluymuş gibi gösterilemez.  çektirilen acılar, yapılan haksızlıklar unutturulamaz! Mağdur ettiğiniz insanların oy’una yönelik kurguladığınız bu yeni oyun, saygıdeğer Muğla Halkı’na büyük bir hakarettir. Bu kontrolü kaybetmenin ve paniğin tezahürüdür. Bunlar sizi kurtarmayacaktır”

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü