İşkenceci bakıcı Marmaris'te yakalandı

İstanbul’da çocuğa işkence yapan Ukraynalı bakıcı Marmaris’te yakalandı.

İşkenceci bakıcı Marmaris'te yakalandı

İstanbul’da çocuğa işkence yapan Ukraynalı bakıcı Marmaris’te yakalandı

İstanbul’da bir işadamının çocuğuna işkence yaptığı eve yerleştirilen gizli kameralarla tespit edilen ve kayıplara karışan 54 yaşında ki Ukraynalı bakıcı N. S, Marmaris İlçesi’nde polis tarafından yakalandı.

İstanbul’da yaşayan İşadamı S.E.(37) ve eşi yabancı uyruklu M.T. E. çocuğunun evde bakımı için 6 ay önce yatılı kalan Ukrayna uyruklu 54 yaşındaki bakıcı N.S’yi  işe aldı. Mayıs ayı başında anne M.T.E.,çocuğunun vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar ve tedirgin davranışlar sergilediğini fark ederek eşi S.E.’ye durumu anlattı. Baba, bakıcının hareketlerinden şüphelenerek evinin çeşitli odalarına gizli kamera yerleştirdi.Bir süre sonra  Ukraynalı bakıcının davranışlarından rahatsız olan aile işten çıkardı.Anne M.T.E., eve yerleştirilen gizli kameraları tek tek izlediğinde gördüklerine inanamadı.Çocuğunun emanet ettiği bakıcı, deyim yerindeyse çocuğuna işkenceye kadar varan kötü muamele yaptığı tespit etti. Durumu eşine anlatan anne görüntüleri beraber izledikten sonra önceki gün İstanbul Esenyurt İlçesi’nin Kıraç Polis Merkezi’ne şikâyette bulundu.

İşadamı, çocuğunu işkence yapan bakıcıyı bulmak için harekete geçti. İstanbul’da bakıcının kalabileceği ve gidebileceği tüm yerlere bakmasına rağmen bir sonuca ulaşamadı. Bakıcının sık gittiği alt komşusuna giden baba, video görüntülerini izlettirdi. Komşusu,arkadaşının  Marmaris’e gidebileceğini ve orada bir arkadaşı olduğunu söylediğini.S.E., bir arkadaşıyla birlikte özel otomobiliyle  Cuma günü  şafak vakti Marmaris ‘e geldi.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü’ne gelen S.E., durumu polise bildirdi.Polis, Ukraynalı bakıcıyı bulmak için İşadamı ile birlikte harekete geçti.

Cuma akşam saat:22.00 sıralarında Tepe Mahallesi 61 sokak üzerinde tek başına yürüyen Ukraynalı bakıcı N. S.,  işadamı ve polis tarafından yakalandı. Karşısında işadamını gören kadın ağlayarak sinir krizi geçirdi.

Hastanede alınan doktor raporu sonrası Şehit Nedip Eker Polis Merkezi’ne getirilen bakıcı, yeminli tercüman eşliğinde verdiği ifadesinde susma hakkını kullandı. Nöbetçi Savcı tarafından gözaltına alınan bakıcının işlemleri ardından mahkemeye çıkartılacağı öğrenildi.

İsminin gizli kalmasını isteyen işadamı S.E., şikayetçi oldu.Polis, olayla ilgili soruşturmasına devam ediyor

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.