İş adamına 1 Milyon Dolarlık şantaja hapis

3 yıl birlikte yaşadığı sevgilisinden ayrılmak isteyen Iraklı iş adamı, şantaj kurbanı oldu. Kocasıyla birlikte iş adamından ''Görüntüleri internete yükleyerek seni Irak'a rezil ederim." deyip 1 milyon dolar isteyen genç kadın, Marmaris'te gözaltına alınmıştı.

İş adamına 1 Milyon Dolarlık şantaja hapis

İstanbul'da müteahhit A.A.H., ülkesi Irak'ta tanıştığı 28 yaşındaki R W. ile 3 yıl sevgili olarak yaşadı. Iraklı müteahhit kız arkadaşından ayrılmak istedi. Ancak iddiaya göre genç kadın. "Görüntüleri internete yüklerim. Seni Irak'a rezil ederim. 1 milyon dolar daha vermeden ayrılmam." diyerek şantaj yaptı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Roa W. belirli bir miktarda para vermesi karşılığında ayrılığı kabul edeceğini söyleyerek elinde birlikte oldukları görüntüler bulunduğunu öne sürdü. "İstediğim parayı vereceksin; yoksa seni Irak'a rezil ederim" dediği iddia edilen kadın iş adamından 50 bin dolar para aldı. Roa W.'nin kocası da iş adamını arayarak 40 bin dolar daha vermemesi halinde görüntüleri internete yayacağını söyledi. İkili daha sonra iş adamından 1 milyon dolar daha istedi. 

Iraklı işadamı, şantajcı genç kadının  İstanbul'da olduğunu öğrenince suç duyurusunda bulundu. R W. ve eşi Marmaris'te bir otelde gözaltına alındı. Mahkeme sanıklara ayrı ayrı 3'er yıl 9 ay hapis cezası verdi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.