İrfan Değirmenci'ye yoğun ilgi

Gazeteci-yazar İrfan Değirmenci Marmaris'te sevenleriyle buluştu.

İrfan Değirmenci'ye yoğun ilgi

Gazeteci – Yazar İrfan Değirmenci dün başlayan "2. Kitap Günleri" kapsamında geldiği Marmaris'te sevenleriyle buluştu. Söyleşi ve imza etkinliğiyle Armutalan Kültür Merkezi'nin konuğu olan Değirmenci'ye ilgi yoğun oldu. İşine nasıl son verildiğinden, referandum değerlendirmesine kadar birçok konuda açıklamada bulunan Değirmenci, işine son verilmesine neden olduğu gerekçe gösterilen, sosyal medya hesabından paylaştığı twitleri de izleyenlerle paylaştı.

Değirmenci, “İnsanlar, işten atılmamın ardından mağdurmuşum gibi yaklaşıyor. Herkese söylüyorum, biz mağdur değiliz. Çok şükür başımız dik, alnımız açık. Bazen anneler yanıma yaklaşıyor ve diyor ki "İrfancığım biz seni çok seviyorduk, ama keşke şu siyasete bulaşmasaydın" diyorum ki "Biz siyasete bulaşmadık, siyaset bize bulaştı. Biz de karşı bir siyaset geliştirerek hayatta kalmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Seyircilerden gelen soruları da yanıtlayan Değirmenci, sıcak ve içten tavırlarıyla sevenlerinin gönlünü bir kez daha fethetti. Marmarislilerin kendisine gösterdikleri ilgiden memnuniyetini ifade eden İrfan Değirmenci, programın sonunda ilk kitabı ‘Bir Uyuyup Uyanalım’ı Marmarisli okurlar için imzaladı. Saat 8.00'da başlayan etkinlik izleyenlerin yoğun ilgisiyle 11.00'a kadar devam etti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.