İNGİLİZ’İN İNGİLİZ'E DESTEĞİ DUYGULANDIRDI

Marmaris’te 30 yıldan bu yana sokak hayvanları için yaşayan Jeannie Thirkille’a hiç tanımadığı bir İngiliz vatandaştan destek geldi.

İNGİLİZ’İN İNGİLİZ'E DESTEĞİ DUYGULANDIRDI

Marmaris’te 30 yıldan bu yana sokak hayvanlarına kol kanat geren ve "Sokak kedilerinin annesi" olarak bilinen İskoç asıllı İngiliz Jeannie Thirkill'e hiç tanımadığı bir vatandaşından destek geldi.İngiliz Kim Adams, sosyal meyda hesabında gezinirken ismini ve sokak hayvanları için yaptıklarını öğrendiği Thirkill'e hayran kaldı. Adams düzenlediği bir günlük kampanyada topladığı 3 bin lirayı, barınağı çatısı altında bulunduran Marmaris Hayvanları Koruma Derneği'ne bağışladı.Dernek, bu desteği nedeniyle Kim Adams'a teşekkür plaketi verdi.

Kim Adams ise şunları söyledi:

’Jeannie’yi yeni tanıdım ve her türlü desteği vereceğim. Lütfen bağış yapın ve bu hayvanları kişisel bakım, yiyecek ve veteriner faturaları için destek olun. Çünkü şimdiye kadar bunlar Jeannie sayesinde ve bağışlar tarafından ödendi.

Jeannie Thirkill yapılan yardım karşısında gözyaşlarını tutamadı.Marmaris Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Gürol Yakal Marmaris vatandaşlarına seslendi.

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.