İngiliz turistler hırsızlık iddiasıyla gözaltında

Marmaris’te İngiliz iki kuzen ve bir teyzenin bir dükkandan üç çanta ve üç kemer çaldığı iddia edildi. Hırsızlık anları ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Üç İngiliz turist gözaltına alındı.

İngiliz turistler hırsızlık iddiasıyla gözaltında

Tepe Mahallesi 42. sokak üzerindeki Kapalı Çarşı’da bir çanta dükkânında hırsızlık olayı yaşandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.Polis, iş yeri çalışanın işaretiyle  koşar adımlarla kaçmaya çalışan  yaşları 19 ve 48 olan iki İngiliz kuzeni ve 53 yaşındaki teyzelerini yakaladı.

Şikâyet üzerine yüz metre mesafedeki Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi’ne götürülen  turistler nöbetçi savcı talimatıyla gözaltına alındı. Polis Merkezi’nde yeminli tercüman eşliğinde ifade veren turistler üzerlerine atılan “hırsızlık” suçunu kabul etmedi. Turistlerin çantalarından yapılan aramada işyerinden çaldığı belirlenen 600 lira değerindeki 3 para çantası ve 3 kemer ele geçirildi.

Polis, turistlerden şikâyetçi olan dükkân sahibine eşyaları teslim etti. İddialarla ilgili İngiltere Marmaris Fahri Konsolosluğu yetkililerine bilgi verildi. Doktor raporu alınan İngilizler, işlemleri ardından “Nitelikli hırsızlık” suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi. İddialarla ilgili soruşturma devam ediyor. 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü