İngiliz şirketten müjde!

İngiliz tur operatörü Jet2.com ve Jet2 Holiday’den sevindiren bir haber var.

İngiliz şirketten müjde!

İngiliz tur operatörü Jet2.com ve Jet2 Holiday’den sevindiren bir haber var. İngiliz tur operatörü, 2018 sezonu için talebi karşılamak için Dalaman kapasitesini artırıyor. Şirket Dalaman’a 67 bin ilave koltuk satışı arz etti.

2017 yılında durgun bir sezon geçiren turizmcilere İngiliz tur operatöründen müjde geldi. Jet2.com ve Jet2holidays talebi karşılamak için Türkiye kapasitesini artırıyor. Bu kapasite artışı ile beraber, İngiltere’deki 9 uçuş noktasından yüksek sezonda Türkiye’ye haftada 47 uçuş yapacak. Şirket  CEO’su Steve Heapy, "Türkiye, sıcak iklimi ve zengin kültürü ile İngiliz tatilcilere kaliteli tatil sunan muhteşem bir destinasyondur. 2018 Türkiye yaz programımızı satışa sunduğumuzdan itibaren rezervasyonlarımızda büyük bir artış gördük. Bu nedenle Türkiye uçuş programımızı Dalaman Bölgesi dahil daha da arttırmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, “Dalamana yeni rota olarak Birmingham ve Edinburgh’tan uçuşlar konulacaktır, ayrıca mevcut uçuş noktalarından önemli oranda artışlar olacaktır. İngiltere’den Dalaman’a 67.000 ilave koltuk satışı arz edildi. Söz konusu kapasite artışı İngiliz tatilcilere Türkiye’nin sunduğu fiyat-kalite bakımından uygun tatil seçeneklerinden yararlanmaları için daha fazla fırsat verecek ve Paskalyadan itibaren başlayan uçuş programı sezonun erken başlayarak uzamasını sağlayacak, böylece tatilciler baharın güneşini daha da erken tadabilecekler. Jet2holidays’in sunmuş olduğu 2-5 yıldızlı otellerin geniş yelpazesi ile bu program, Paskalya tatilinde çiftlerin ve ailelerin yanı sıra bahar güneşinde keyif arayan golfçüler için de idealdir.” Dedi.

Konuyla ilgili konuşan Dalaman Havalimanı Müdürü Hamdi Güvenç, "Bu kapasite artışı haberini almaktan mutluluk duyuyoruz ve uçuşların önümüzdeki yıllarda kademeli olarak artacağına inanıyoruz. Uluslararası bir destinasyon olan Dalaman, İngiltere’de en iyi bilinen tatil noktalarından biridir. Bölgemizde yerleşik yaklaşık 5.000 İngiliz Vatandaşı yaşamaktadır ve her yıl 1 milyon civarında İngiliz misafir ağırlanmaktadır. Dalaman sadece cazip bir turizm bölgesi değil, Kalkan’dan Datça’ya uzanan, Ölüdeniz, Fethiye, Marmaris ve Dalyan’ı kapsayan doğal bir cennettir. “dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü