İngiliz pazarından iyi haber

İngiltere'nin dokuz farklı bölgesinden Türkiye'ye turist taşıyan Jet2 grubu, İrlanda'dan Dalaman’a direk sefer koyma kararı aldı.

İngiliz pazarından iyi haber

İngiltere'nin dokuz farklı bölgesinden Türkiye'ye turist taşıyan Jet2 grubu, İrlanda'dan Dalaman’a direk sefer koyma kararı aldı.Belfast-Dalaman uçuşları 2018 yaz sezonunda başlayacak.

İngiliz tur şirketleri Jet2.com ve Jet2 Holidays, Türkiye talebindeki artışa bağlı olarak önümüzdeki sene için kapasitelerini ikiye katlayacaklarını açıklamışlardı. İngiltere'nin dokuz farklı bölgesinden Türkiye'ye turist taşıyan Jet2 grubu, 2018 uçuşlarına ek olarak 70 bin koltuk koyacağını ve toplam kapasitesini 140 bine çıkaracağını duyurmuştu.

Jet2 Holidays şimdi de İrlanda'dan direk sefer koyma kararı aldı. Habertürk'te yer alan habere göre, 2018 yaz sezonundan başlamak üzere Belfast Havalimanı'ndan Dalaman'a direk uçuş yapılacak.

Firma, Haziran-Temmuz arası dönemde her hafta bir kez uçuş yapacak. Jet2 Holidays, 2018 yaz sezonu planlamalarına Belfast-Antalya uçuşunu dahil ettiğini daha önce duyurmuştu. Böylece Belfast'tan Türkiye'ye yapılan uçuş sayısı iki noktaya çıkmış olacak. Öte yandan şirketin Belfast'tan direk uçuş yaptığı destinasyon sayısı da 23'e yükselecek.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.