İngiliz pazarından iyi haber

İngiliz pazarından 2018 yılı için iyi haberler gelmeye başladı. Ünlü seyahat acentesi...

İngiliz pazarından iyi haber

İngiliz pazarından 2018 yılı için iyi haberler gelmeye başladı. Ünlü seyahat acentesi Thomas Cook'un CEO'su Peter Fankhauser, Türkiye ve Mısır’ın İngiliz turistler için yeniden cazip ülkeler olmaya başladığını söyledi.

İngiliz turistlerin en çok tercih ettiği ülkelerden biri de Türkiye. Son yıllarda ise Türkiye’yi tercih eden İngiliz sayısında ciddi bir düşüş yaşanıyor.Bu pazardan 2018 sezonu için iyi haberler gelmeye başladı. BBC Radio 4'da yayınlanan ‘Today’ programında konuşan İsviçreli işadamı, "Türkiye ve Mısır harika otelleri, harika kumsalları ve güzel insanlarıyla muhteşem ülkeler" dedi. Her iki ülke de son yıllarda kanlı terör saldırılarına hedef olmuş; turistler güvenlik endişesiyle tatil için farklı ülkelere yönelmeye başlamıştı.

Hürriyet'in haberine göre, İspanya'da tatil fiyatlarının ortalama yüzde 7 yükseldiğini aktaran Fankhauser, "İnsanlar geri dönmek istiyor. Biz güvenlik şirketi değiliz. Dışişleri Bakanlığı Mısır ve Türkiye'ye uçabileceğimiz yolunda tavsiye verdiği sürece, müşterilerimize harika bir ürün sunuyoruz" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü