"İlk defa başka partiden birine oy vereceğim"

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, Beldibi’ndeki Orman Teknikerleri Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.Ziyaret sırasında vatandaşlar Başkan Acar’a destek mesajlarını iletti.

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, seçim ziyaretleri kapsamında Beldibi Orman Teknikerleri Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.Acar, burada yerel seçim sürecine ve projelerine ilişkin açıklamalar yaptı. Başkan Acar, ziyareti sırasında vatandaşların destek mesajlarıyla karşılaştı.  Site sakini bir vatandaş şunları söyledi:

"Bu yaşa kadar sürekli oy verdiğim partimi bırakmanız biraz beni tedirgin etmişti. Çok emeğiniz var. Bu ayrılışınızın gerekliliğini kavrayamamıştım. Ben ikna oldum. İlk defa başka partiden birine destek vereceğim. Açıkça söylüyorum. Bunu hak ettiniz. Marmaris’ i bu hale getirdikten sonra.  Avrupa’nın gözünde pırıl pırıl cennet yaratmışsınız.Bu  eserlere bir şey olmaz mı? Size bir şey olmaz ama, Marmaris’e bir şey olmaz mı? Nasıl koruyacaksınız? Bu eserleri korumasını bile bilemeyecek insanlar aday oluyorsa, bırakın yeni bir şey yapmasını.  Hazırını koruyacak hali yoksa , yazık  değil mi bu Marmaris’e? "

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.