Hükümet ve Liderlik Okulu'nda deneyimlerini paylaşacak

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu’nun Yerel Yönetimler Akademisi programına üçüncü kez davet edildi. Başkan Acar, Ekim ayında katılacağı programda öğrencilerle deneyimlerini paylaşacak.

Hükümet ve Liderlik Okulu'nda deneyimlerini paylaşacak

Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı deneyimlerini ve Marmaris'te gerçekleştirdiği projeleri dinlemek üzere 3. kez davet etti.

2010-2011 yılında başlatılan "Yerel Yönetimler Akademisi" programına kendi alanında başarılı isimler davet edilerek siyasetçi, yerel yönetici, kamu yöneticiliğine aday olanlarla deneyimlerini paylaşmaları sağlanıyor.

Başkan Acar, 13 Ekim 2018 tarihinde Akademi öğrencilerine önce Marmaris'te belediye başkanı olarak karşılaştığı sorunları, zorlukları ve çözüm yolları ile kentin görünümünü değiştiren projelerini anlatacak, ardından da soruları yanıtlayacak.

Marmaris Belediye Başkanı, bir kurul tarafından belirlenen başarılı lider ve yönetici olarak daha önce de Ekim 2011 ve Nisan 2013 olmak üzere iki kez Yerel Yönetimler Akademisi'nde konuşma yapmıştı.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü