Hollandalı spor yazarları Marmaris'e geldi

Hollandalı Ünlü Spor yazarları Marmaris Belediyesi’nin daveti üzerine ilçeye geldi. Yazarlar dört gün boyunca ilçedeki bisiklet yollarını deneyimlediler.

Hollandalı spor yazarları Marmaris'e geldi

Bisiklet kullanımının yaygınlığıyla tanınan Hollanda’nın ünlü gazeteleri “De Telegraaf” yazarı Joop Duis ve “Plus Magazin” yazarı Mick Palarczyk Marmaris Belediyesi’nin davetlisi olarak ilçeye geldi. 4 gün boyunca bölgedeki bisiklet yollarını deneyimleyen ve aktif tatil alternatiflerini yerinde gören ünlü yazarlara Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner eşlik etti. Yazarlara bölgede bulunan bisiklet rotları projesi hakkında detaylı bilgi verilirken, şehir içi bisiklet yolları da tanıtıldı. 
Hollandalı yazarlar İsmet Kamil Öner ve Tribün Dergi muhabiri Fırat Selçuk'la birlikte 70 km pedal çevirdi. Bördübet’e uzanan rotada sürüş yapan yabancı konuklar, hem rotaların, hem de bölgenin güzelliği karşısında çok etkilendi. İçmeler, Turunç, Osmaniye, Bayır ve Selimiye’yi kapsayan bölge turuna da çıkan konuklar Pazar günü ilçeden ayrıldı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.