Hisarönü'de su baskını yaşandı

Marmaris’te sağanak yağış Hisarönü’de sele dönüştü. Hisarönü Mahallesi’nde bazı ev ve işyerlerini su bastı. Bozburun Yarımadası’na giden yol ise derenin taşması sonucu trafiğe kapandı. Yol, ekiplerin çalışmasıyla yaklaşık üç saat sonra yeniden trafiğe açıldı.

Hisarönü'de su baskını yaşandı

Marmaris’te sağanak yağış Hisarönü’de  sele dönüştü. Hisarönü Mahallesi’nde bazı ev ve işyerlerini su bastı.  Bozburun Yarımadası’na giden yol ise derenin taşması sonucu trafiğe kapandı. Yol, ekiplerin çalışmasıyla yaklaşık üç saat sonra yeniden trafiğe açıldı.
Marmaris’te sağanak yağış Hisarönü Mahallesi Değirmenyanı Mevkiinde sele dönüştü.Marmaris- Datça Karayolu Değirmenyanı Mahallesi'ndeki derede, önceki akşam saatlerinde taşkın oldu. Değirmenyanı Mevkii'ndeki 4 işyeri ve çevredeki 4 evde su baskını yaşandı.

Bozburun, Selimiye, Orhaniye ve Taşlıca mahallelerine giden ve bir süredir köprü yenileme çalışması yapılan yol, Kazandere Çayı'nın taşmasıyla ulaşıma kapandı.Bunun üzerine orman yolundan ulaşım sağlanmaya çalışıldı. Ancak toprak kayması nedeniyle burası da kapandı. Marmaris Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve  Karayolları Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından  yürütülen çalışma ile yol yeniden trafiğe açıldı. Çalışmalar sürerken araçlar  Bayır Mahallesi’nden geçen yola yönlendirildi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.