Her mevsim ayrı güzelsin Marmaris

Marmaris Eylül ayında da çok güzel. Marmaris’i tatil için tercih edenler sıcak hava ve denizin keyfini çıkardı. Tatilcilerin ilk tercihi yine Marmaris Halk Plajı’ydı.

Her mevsim ayrı güzelsin Marmaris

Marmaris, Eylül ayında yazı yaşıyor. Hava sıcaklığının 29 derece ölçüldüğü Marmaris’te sahiller tatilcileri misafir ediyor. Kimi denizin, kimi güneşin doyasıya keyfini çıkarıyor. Marmaris her mevsim tatilcilere eşsiz güzelliklerini doyasıya yaşama imkanı sunuyor.

Eylül’ün sonlarına yaklaştığımız şu günlerde Marmaris Halk Plajı pırıl pırıl denizi, tertemiz kumsalıyla ilçede tatil yapan yerli ve yabancı tatilcilerin yine ilk tercihi haline geldi. Marmaris Belediyesi tarafından özel kumlarla hazırlanan ve her gün özenle temizlenen mavi bayraklı halk plajı özel plajları aratmıyor.

Marmaris Halk Plajı, dekoratif çöp bidonları, geri dönüşüm için hazırlanan çöp sepetleriyle çevre dostu kent imajının da en güzel örneklerini sergiliyor. Marmaris Belediyesi’nin çalışmasıyla halk plajında engeller de kaldırılmıştı. Engelli vatandaşlar ve turistler için  hazırlanan özel platform , duş ve tuvaletler de halk plajını dünyanın sayılı plajlardan biri haline getiriyor.

Marmaris’e tatil için gelen bir Rus turist “ Marmaris’te tatil yapmaktan dolayı çok mutluyum. Özellikle bu plaja geldim. Gördüğüm düzenlemeler harika. Marmaris zaten harika bir yer. Ancak plajın temizliği, burada engelliler için yapılan düzenlemeler ve küçük ayrıntılar her şey çok ince düşünülmüş. Buraya hayran kaldım” diyerek ilçeye olan hayranlığını dile getiriyor.

Marmaris halk plajını tercih eden bir başka Rus turist ise “Marmaris Halk plajı, birçok yerde gördüğüm plajdan çok daha güzel. Deniz ve kumlar tertemiz. Burada bulunmaktan çok mutluyum.” Dedi.

Marmaris’teki eylül bereketi sadece sahille sınırlı değil. Dünya incisi Marmaris’i mavi tur duraklarından biri haline getiren tekneler de körfezde  eşsiz güzelliğe ortak oluyor.Marmaris körfezi, deniz tutkunlarına ev sahipliği yapıyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü