Hayvanlar için bir araya geldiler

Marmaris’te faaliyet gösteren hayvan hakları derneklerinin temsilcileri, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan’ın da katıldığı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda sokak hayvanlarına ilişkin projeler masaya yatırıldı.

Hayvanlar için bir araya geldiler

Marmaris’te faaliyet gösteren  hayvan hakları derneklerinin  temsilcileri, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan’ın da katıldığı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda sokak hayvanlarına ilişkin projeler masaya yatırıldı.

Marmaris’te faaliyet gösteren dernek temsilcileri hayvan sorunlarını ve yapılan faaliyetleri  konuşmak için Marmaris Kültür Sanat Evi’nde bir araya geldiler.Toplantıya Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan da katıldı.Kaplan sokak hayvanlarıyla ilgili yasal bir düzenlemeye ihtiyaç duyulduğunu kaydetti.Kaplan, belediyenin sokak hayvanlarını kısırlaştırmak için çok ciddi bir çalışmaya başlayacağını söyledi.

İçmeler Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Semin Biter , çalışmalarından dolayı Marmaris Belediyesi’ne teşekkür etti.Marmaris Hayvan Hakları Derneği Tülay Yıldız ise Marmaris’teki hayvan barınağının Muğla’daki en iyi barınaklardan biri olduğunu kaydetti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü