"Hayır oyunda Türkiye rekoru kıracağız"

Halk TV’de yayınlanan Şimdi Zaman programının bu hafta sonu konukları CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ve İlhan Kesici’ydi. Programın ilk bölümüne Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü de katıldı.

Halk TV’de Gürkan Hacır'la Şimdiki Zaman programı bu hafta sonu Marmaris'ten yayınlandı. Program konukları CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ve İlhan Kesici’ydi. Programın ilk bölümünün konukları arasında Marmaris Belediye Başkanı Ali  Acar ve CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü de vardı. Armutalan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programı çok sayıda vatandaş izledi.

Programın açılış bölümünde Başkan Acar, açıklamalarda bulundu. Marmaris’i görev yaptıkları 15 yıl içinde çok iyi noktaya getirdiklerini söyledi. Marmaris’in prim yapan ve talep gören bir ilçe olduğunu anlattı. Yılda  bir buçuk milyon turist ağırlayan Marmaris’te dış politika nedeniyle son iki yılda  turizmde kayıplar yaşandığını söyledi. Acar “ Üzülerek  söylüyorum ki turizmde düşüş yüzde 60’ların üzerinde. Orta Avrupa pazarında turizm sektörü tamamen bitmiş durumda. Önemli tur operatörleri uçaklarını iptal etti. Bu da artık sezon içinde geriye dönüşün olmayacağı anlamına geliyor”dedi.

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü de referandum çalışmalarından bahsetti.Ünlü, Türkiye’nin en yüksek hayır oyunu Marmaris’ten çıkartacaklarını söyledi. Ünlü “ Ben Marmaris’ten Yüzde 80’inin üzerinde hayır oyu çıkartacağımıza eminim. Çıkması için de halkımızla birlikte elimizden geleni yapacağız” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü