Hasan Mengi adaylığını açıkladı

Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi seçimleri için geri sayım başladı. Nisan ayında gerçekleşecek seçimlerde mevcut oda başkanı Hasan Mengi, yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Hasan Mengi adaylığını açıkladı

Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi seçimi 1 Nisan’da gerçekleşecek. 1996 yılından bu yana 22 yıldır oda başkanlığı görevini yürüten Hasan Mengi, basın toplantısı düzenledi. Oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Mengi’nin basın toplantısı oda üyelerinin geniş katılımıyla Uzunyalı’daki bir işletmede gerçekleşti. Mengi, görev sürecinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çevre ve eğitim çalışmalarını önemsediğini söyledi. Hasan Mengi daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mengi’ye yeni projeleri soruldu. Mengi “ önceliğimiz bölgemizdeki çekek yerleri, çevre. Bunların hepsi plana dahil. Plan olmayınca ne atık bertaraf tesisi yapabiliriz, ne de başka tesis.Bölgenin imar planına kavuşmasını bekliyoruz” dedi.

Mengi, açıklamasında Marmaris Deniz Ticaret Odası Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Halil Bağlı’nın geçmiş dönemde meclis başkan yardımcılığı yaptığını hatırlattı. Bağlı ve beraber hareket ettiği bazı kişilerin de yönetim kurulu üyeliğinin bulunduğunu söyledi. Bağlı ve beraberindekilerin odanın meclis ve yönetim kurulu toplantılarına katılmadıkları için devamsızlık nedeniyle görevine son verildiğine dikkat çekti. Oda çalışmalarına zaman ayırmayan kişilerin aday olarak karşısına çıkmasını da yadırgadığını ifade etti.

Mengi, rakipleri tarafından seçimden sonra çalışma yapmadığı yönündeki eleştirilerin de gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Toplantıda firma yetkilisi Sedat Başarır, Marmaris’teki mavi kart uygulaması hakkında üyeleri bilgilendirdi. Başarır’a  Bozburun’daki DSV Yatçılığa, Deniz Ticaret Odası tarafından cihaz verilip verilmediği sorusu yöneltildi.Başarır, Deniz Ticaret Odası tarafından DSV Yatçılığa cihaz verilmediğini açıkladı. Başarır “ Deniz Ticaret Odası olarak DSV  Marina’ya cihaz verilmedi.DSV Marina kendisi başka bir firmadan pompalı bir cihaz temin etti. DTO’nun DSV Marina’ya verdiği bir cihaz yoktur” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü