Hapis cezasını öğrenince bunalıma girdi

Marmaris'te kesinleşmiş hapis cezasını öğrenince bunalıma girdiği ve alkollü olduğu belirtilen 26 yaşındaki K.U., bıçakla intihara kalkıştı.

Hapis cezasını öğrenince bunalıma girdi

Marmaris'te, kesinleşmiş hapis cezasını öğrenince bunalıma girdiği ve alkollü olduğu belirtilen 26 yaşındaki K.U., bıçakla intihara kalkıştı. Polisin müdahalesiyle elindeki bıçağı düşüren K.U., etkisiz hale getirildi. Hastaneye götürülen K.U., taburcu edildikten sonra gözaltına alındı. 

Olay Kemeraltı Mahallesi 97 Sokak üzerindeki 4 katlı bir apartmanın 1'inci katında yaşandı. 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan mahkemeden gelen tebligatı okuyan K.U. 12.5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğunu öğrendi. Akşam saatlerinde alkol almaya başladı. Gece ise apartman sakinlerine rahatsızlık verdi. Küfür ederek apartmana zarar veren K.U., polise ihbar edildi. Sokağa gelen motosikletli yunus polis timini gören K.U., belinden çıkardığı ekmek bıçağını boğazına dayadı. K.U., "Üzerime gelmeyin ben cezaevine girmek istemiyorum. Cezaevine girersem intihar ederim" diye bağırmaya başladı. Bağırışları duyan mahalle sakinleri ise pencere ve balkonlara çıktı. 

Yunus timleri, boğazına bıçak dayayan ve intihar etmek istediğini söyleyen K.U.'yu 30 dakika boyunca ikna etmeye çalıştı. K.U. ise annesine bağırarak evden Kuran-ı Kerim getirmesini istedi. Kuran-ı Kerim'i getiren annesini de tartaklayan K.U., "Yaklaşırsanız onu da kendimi de öldürürüm" dedi. Yunus timleri, telsizle takviye ekip istedi. Sokağa gelen takviye polisler, apartmanın girişinde beklemeye başladı. 

Küfürler savuran K.U., apartman dış kapısına çıktığı anda, fark etmediği polis memurunun coplu müdahalesiyle elindeki bıçağı düşürdü. K.U., müdahale eden bir polis memurun sol bileğini ısırdı. Biber gazıyla etkisiz hale getirilen K.U., gözaltına alındı. 

Ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılan K.U.'nun yapılan kontrolde, 2.65 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sol bileği ısırılan polis hastanede yapılan tedavi sonrası taburcu edildi. K.U. da taburcu edilince gözaltına alındı. Bileği ısırılan polis memuru K.U.'dan şikayetçi oldu. Babasının öldüğü, annesi ve kız kardeşiyle beraber yaşadığı öğrenilen K.U., adliyeye sevk edilecek.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.