Halkı bilgilendirme toplantısı düzenlenecek

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris’te 15 yıl boyunca hayata geçirdiği projelerle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenleyecek. Başkan Acar, 6 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Turban Otel’de gerçekleşecek toplantıya Marmaris halkını davet etti.

Halkı bilgilendirme toplantısı düzenlenecek

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, 15 yıllık  belediye başkanlığı görevi boyunca hayata geçirdiği projeler ve çalışmaların değerlendirmesini yapacak.

Acar, 6 Ekim Cumartesi günü , “Dünya Kenti Marmaris’e Hizmette 15 yıl “ adlı bilgilendirme toplantısı düzenleyecek. Başkan Acar,  Marmaris halkını davet ettiği bilgilendirme toplantısıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Acar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“Demokrasinin temel taşlarından biri olan yerel seçimlerden 2004, 2009 ve 2014 yıllarında Marmaris yaşayanlarının göstermiş olduğu teveccüh ile 3 kez başarıyla çıktık.Onur duyduğumuz bu hizmet yarışında, 3 dönemdir ben ve ekibim Marmaris’e katkı sağlamak için yılmadan, yorulmadan çalıştık.

Şimdi 15 yılın değerlendirmesini yapacak, yeşil alanlardan kaçak yapıyla mücadeleye, sosyal hizmetlerden alt ve üst yapı düzenlemelerine kadar hayata geçirdiğimiz ne varsa, bir kez daha sizlerle paylaşacağız.

6 Ekim Cumartesi günü, saat 14.00’da, Turban Otel’de “Dünya Kenti Marmaris’e Hizmette 15 Yıl” bilgilendirme toplantısına Marmaris’i seven, “Gönülden Marmarisliyim” diyebilen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.”

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.