Haftasonuna Aquamasters damgası

Aquamasters Yüzme Şampiyonası kapsamında dün Açıksu Yüzme Yarışları düzenlendi. Açıksu yarışlarına ünlü yüzücü Adam Walker da katıldı.

Haftasonuna Aquamasters damgası

Aquamasters Yüzme Şampiyonası 1450 kayıtlı sporcunun katılımıyla Marmaris'te gerçekleşti. 17 Mayıs'da Yüzme Eğitim Merkezi'ndeki Kısa Kulvar Yarışlarıyla başlayan şampiyona, 21 Mayıs Pazar günü düzenlenen Açıksu Yüzme Şampiyonası ve öğleden sonra gerçekleştirilen ödül töreniyle son buldu.Açıksu Yüzme Şampiyonası Muğla Amir Amir Çiçek’in verdiği startla başladı.

Yarışmaya ünlü yüzücü Adam Walker da katıldı. Walker engelli yüzücülerle birlikte kulaç attı.Ana sponsorları arasında Marmaris Belediyesi'nin de yer aldığı şampiyona bu yıl 5. kez gerçekleşti. Şampiyonaya Marmaris Gençlik Spor Kulübü de 9 sporcusuyla katıldı. Yarışmanın en yaşlı yüzücüsü Mehmet Bedrettin Arısoy’du.

Ödül törenine Marmaris Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner de katıldı. Başkan Yardımcısı Öner, kürsüye çıkan başarılı sporculara madalya ve kupalarını verdi. Ayrıca Aquamasters Organizasyon Komitesi tarafından Marmaris Belediyesi'ne verilen teşekkür plaketini de kabul etti.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.