Haftasonu için trafik akışı uyarısı

Marmaris’te hafta sonu gerçekleşecek Freeatlon ve Runmarisrun yarı maratonu nedeniyle bazı caddeler araç trafiğine kapatılacak. Bazı güzergahlarda da trafik akışında yeni düzenleme yapılacak.

Haftasonu için trafik akışı uyarısı

Marmaris’te haftasonu Freeatlon ve Runmarisrun yarı maratonu düzenlenecek. Yarışlar nedeniyle trafik akışında da bazı değişiklik yaşanacak. Bazı caddeler araç trafiğine kapanacak. Marmaris Belediyesi, trafik akışı düzenlemesiyle ilgili uyardı.

Buna göre, 31 Mart Cumartesi günü, saat 09.00 ile 14.00 arasında Grand Azur Otel önünden İçmeler Aşıklar Tepesi’ne kadar olan güzergahın - Turban Kavşağı ve Marmaris İçmeler Karayolu tek şerit, Kayabal Caddesi tamamen - araç trafiğine kapatılacak, trafik akışı kontrollü olarak sağlanacak.

1 Nisan Pazar günü, 09.00 ile 14.00 arasında Atatürk Meydanı’ndan Ketenci Otel önüne kadar çift şerit, Ketenci Otel önünden Turbana kadar olan güzergâhın deniz tarafında kalan şeridi tek yön araç trafiğine kapatılacak. Ayrıca 21 Km koşusu için İçmeler, Kayabal, köy içinden Turunç rampasına kadar devam eden yol tamamen trafiğe kapatılacak. Trafik akışı kontrollü olarak sağlanacaktır. 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü