"Gezelim Tozalım" ekibi Marmaris'te

Marmaris Esnaf Odası, ilçenin iç turizmde tanıtımını yapmak için Kanal A’da yayınlanan Gezelim Tozalım Programı ekibini Marmaris’e davet etti. Program ekibi Marmaris’te bir hafta çekim yapacak.

Marmaris Esnaf Odası, ilçenin  iç turizmde  tanıtımını yapmak  için Kanal A’da yayınlanan Gezelim Tozalım Programı ekibini Marmaris’e davet etti. Program ekibi Marmaris’te bir hafta çekim yapacak.

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası, iç pazarda Marmaris tanıtımını yapmak için Kanal A’da yayınlanan Gezelim Tozalım Programı ekibini Marmaris’e davet etti.Esnaf odasının davetiyle ilçeye gelen program ekibi bir hafta boyunca ilçede çekimler yapacak. Televizyon programı çekimleri öncesinde Esnaf Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız ve program sunucusu Gafur Uzuner,  basın toplantısı düzenledi.Ayyıldız, program ekibini Marmaris’e davet etme amaçlarını anlattı. Ayyıldız, esnafa destek olmak ve Marmaris’in güzelliklerini tanıtmak amacıyla bu program davetinde bulunduklarını söyledi.Ayyıldız, ekibin bir hafta boyunca Marmaris’in çeşitli noktalarında çekimler yapacağını söyledi.

Gafur Uzuner de basın toplantısında program hakkında bilgi verdi. Marmaris’t yapacakları çekimlerden bir buçuk saatlik iki program çıkarmayı planladıklarını anlattı. Bu programların kanalda sekiz kez  tekrarlarıyla yayınlanacağını söyledi. Program çekim sonrasında en kısa tarihte yayınlanacak. Esnaf odası program yayını öncesi Marmaris’e bilgilendirmede bulunacak.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü