Garip yeniden hayata tutundu

Aktaşlılar'ın yakından tanıdığı sokak köpeği Garip, Marmaris Belediyesi Hayvan Rehabilistasyon Merkezi’nde gördüğü 3 aylık özverili bir tedavinin ardından tekrar sağlığına kavuşarak, yaşadığı mahalleye döndü

Garip yeniden hayata tutundu

Aktaş Mahallesi’nde yaşayan 13 yaşındaki haski kırması sokak köpek  rahatsızlanınca, mahallede yaşayan hayvansever Kadir Dalfen, barınak gönüllüsü Tülay Yıldız’ı arayarak yardım istedi.

Marmaris Belediyesi Hayvan Rehabilistasyon Merkezi’ne götürülen köpeğe, Belediye veterinerleri Özge Ateş ve Bora Deveci tarafından deri rahatsızlığı teşhisi kondu. Garip, 3 ay boyunca barınakta misafir edildi. Tekrar sağlığına kavuşan  Garip, Kadir Dalfen’e teslim edildi. 

Evden sokağa bırakılan köpeklerin rehabilite süreçlerinin çok zor olduğunu belirten Tülay Yıldız, Marmaris Belediyesi’ne gönüllülere sağladığı veteriner desteği için çok teşekkür etti.Kadir Dalfen, Garip’i 3 ay sonra sağlığına kavuşmuş görmekten  mutluluk duyduğunu söyledi.Garip gibi sokakta yaşayan 3 köpeğin daha bakımıyla yakından ilgilenen Dalfen, herkesi sokakta yaşayan minik dostlara destek olmaya çağırdı.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.