Firari PTT memuru yakalandı

Marmaris’te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması kapsamında meslekten açığa alınan firari PTT memuru yakalandı.

Firari PTT memuru yakalandı

Marmaris’te, Fettullahçı Terör Örgütü  kapsamında kapatılan FEM Dershanesi’nde öğretmen olarak çalışan ve üç yıl önce ayrılarak PTT merkez şubesinde gişe memuru olarak başlayan 34 yaşındaki E.K  bir ay önce Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında açığa alındı. E.k  açığa alındıktan sonra kayıplara karıştı. Şüpheli hakkında bir süre önce FETÖ mensubu olmak suçundan yakalama kararı çıkarıldı.

Marmaris Terörle Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde zanlının Armutalan Mahallesi’nde olduğunu tespit etti. Cami Avlu Mevkii’nde terk edilmiş bir eve baskın düzenleyen polis, E.K’yı  yakaladı. Marmaris Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Grup Amirliği’ne getirilen şüphelinin üzerinden çıkan cep telefonuna el konuldu. İşlemleri tamamlanan PTT memuru, sorgulanmak üzere Muğla Terörle Mücadele Müdürlüğü’ne sivil araçla götürüldü.Şüphelinin firari olan eşinin de FETÖ  mensubu kapsamında hakkında yakalama kararı olduğu öğrenildi. İddialarla ilgili soruşturma devam ediyor

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.