Feci kaza: Direksiyon başında epilepsi krizi geçirdi

Marmaris’te epilepsi hastası adam direksiyon başında kriz geçirdi. Otomobil kontrolden çıktı. Kordon Caddesi’nde Rus çiftin bindiği motosiklete çarpan otomobil, yat limanındaki bariyerleri de aşarak duvara çarpıp durabildi. Kazada motosiklette bulunan kadın turist ağır yaralandı.

Feci kaza: Direksiyon başında epilepsi krizi geçirdi

Bodrum’dan bir arkadaşıyla Marmaris’e gelen ve ismi açıklanmayan bir kişi Akyaka’da  otostop çeken iki öğrenciyi otomobile aldı. Şehir merkezine gelen epilepsi hastası,  Kordon Caddesi’nde aracını park etmek için yer ararken direksiyon başında kriz geçirdi. Kontrolden çıkan araç bisiklet yoluna girdi. Arkasından motosiklet  kullanan Rus çifte çarptı. Bariyerleri de aşan araç, yat limanındaki duvara çarparak durabildi.

Çarpmanın etkisiyle  motosiklette bulunan Rus kadın turist ve eşi araçtan yola savruldu. Kadın turist başını beton zemine çarptı. Başından ağır yaralanan turist hastaneye kaldırıldı. Turistin tedavisi devam ediyor.

Öte yandan kaza anında kontrolünü kaybeden aracın  yat limanı görevlisi  zabıta ekiplerine de çarpmak üzere olduğu ve otomobili fark eden görevlilerin son anda kendilerini kurtardıkları görüntülere yansıdı. Krizin ardından kendine gelen şoför ise büyük şok yaşadı. Kazanın ardından otostop çekerek otomobile binen öğrenciler ise panikle araçtan çıkıp, karakola  gittiler.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü