Esnaf Odası'nın toplu sertifika töreni

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Esnaf Odası'nın toplu sertifika töreni

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın KOSGEB, Türkiye Sualtı Sporları Federasoynu, Marmaris Halk Eğitim Müdürlüğü, Marmaris Aşçılar derneği, Marmaris Halit Narin Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Marmaris Mesleki Eğitim merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen kursların  toplu  sertifika töreni odanın toplantı salonunda gerçekleşti.

Törene Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, KOSGEB Muğla İl Müdürlüğü yetkilileri, kamu kurumu ve ilçedeki odaların temsilcileri de katıldı. Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, seritfika töreninde konuşma yaptı. 14 meslek dalında eğitim verdiklerini hatırlattı.  Amaçlarının bilinçli ve birikimli bireylerle yetiştirmek olduğunu söyledi.

Ayylıdız, devletin işverene yönelik desteklerinden de bahsetti. İşverenleri bu desteklerden yararlanmaya davet etti.

Törende Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel de konuştu.  Oda tarafından düzenlenen kurslarda bu yılın ilk üç aylık döneminde yaklaşık üç bin kişinin eğitim aldığını bunun da önemli bir rakam olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. Şükrü Ayyıldız, günün anısına Kaymakam Yüksel’e hediye verdi.

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.