Eski Başkan Karadinç'e vefa

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar tarafından merhum eski Başkan İsmat Karadinç’e gösterilen vefa 12 Şubat 2005 tarihinde Çağdaş Marmaris Gazetesi’nin manşetinde “Eski ve Yeni Başkanlar İçme Suyu Barajında Buluştu” başlığıyla yer aldı.

Eski Başkan Karadinç'e vefa

CHP Marmaris İlçe Başkanı Fatma Gebeş Çimen, düzenlediği basın toplantısında Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar’ı merhum belediye başkanı  İsmet Karadinç’e vefasızlık yapmakla eleştirmişti.

Çimen’i bu açıklamalarına yanıt 12 Şubat 2005 tarihli Çağdaş Marmaris Gazetesi manşetinden geldi. Başkan Acar, İçme suyu barajı projesini başlatan Karadinç’e vefasını, projeyi tamamladıktan sonra düzenlenen açılış törenine davet ederek göstermişti. Törende İsmet Karadinç de bir konuşma yapmıştı. Çağdaş Marmaris Gazetesi’nin  12 Şubat 2005 tarihli manşetinde yer alan  “ESKİ VE YENİ BAŞKANLAR İÇME SUYU BARAJINDA BULUŞTU” başlıklı haberde o günkü törenin ayrıntıları okuyucuya aktarıldı.

Ali Acar; “Projeyi başlatan belediye başkanlarımızın eserini tamamlamak bize nasip oldu, ancak onlarla bu projeyi yaşama geçirmekten son derece mutluyuz.” Açıklamasını yapmıştı.

11 Şubat 2005 Cuma günü saat 14.30’da düzenlenen Barajın kapak indirme (su tutma) törenine Ali Acar tarafından bizzat aranarak davet edilen yalnızca rahmetli İsmet Karadinç değildi. Geçmiş dönem belde belediye başkanları olan Zeki Eren ve İsmet Çakıroğlu da ihmal edilmemiş ve Başkan Ali Acar tarafından Barajın su tutma törenine davet edilmişti.

Başkan Ali Acar konuşmasında “Projeyi başlatan belediye başkanlarımızın eserini tamamlamak bize nasip oldu, ancak onlarla bu projeyi yaşama geçirmekten son derece mutluyuz. Projenin adımını atan, yatırımını yapan yöneticilerimiz seçim sonrası yatırımın nereye gideceği kaygısını yaşamış olabilir. Biz bu düşünceyle projeyi başlatan başkan ve yöneticilerimizin bugün bizimle olarak hizmetlerini görmelerini istedik” demişti.

Ali Acar’ın eşlik ederek kürsüye çıkardığı eski Başkan İsmet Karadinç’te bir konuşma yaparak açılışı gerçekleştirmişti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü