Emniyete 3 araç hibe edildi

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından toplam 185 bin lira değerinde 3 araç hibe adildi.

Emniyete 3 araç hibe edildi

Marmaris Güvenlik hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 185 bin lira değerinde üç tane yeni araç hibe etti. Emniyet Müdürlüğü’nün hizmet binası bahçesinde bugün(Cuma) saat:15.30’da, hibe araçlar için tören düzenlendi.

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Tan, İlçe Emniyet Müdürü Metin Ercan, Marmaris Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çetinkaya, Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı Harekât Daire Başkanı Yüzbaşı Öner Arslan,
Marmaris Güvenlik Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Uğur Dündar, polis memurları ve aileleri törene katıldı.

Kürsüde konuşma yapan Marmaris Güvenlik Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Uğur Dündar, “ Bir yıl boyunca yardımsever vatandaşlarımızın desteğiyle ikisi panelvan ve biri otomobil olmak üzere toplam 3 tane 185 bin lira değerinde tam donanımlı araçlar hibe edilmiştir. Son beş yılda Marmaris Emniyet Müdürlüğü’ne biri motosiklet olmak üzere toplam 11 araç bağışlanmıştır. Bizlerin canını ve malını koruyan vefakâr polislerimizin teçhizat ve diğer eksikliklerinin tamamlanması için bağış kampanyalarımız devam etmektedir” dedi. İlçe Kaymakamı Celalettin Yüksel ise, “Dernek yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür ederim. Marmaris polisi çalışkan ve özverili olduğu için bağışlar yapılmaktadır. Memleketimize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.
Konuşmalar ardından İlçe Emniyet Müdürü Ercan, Dernek Başkanı Dündar’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Kurdele kesim töreni sonrası ilçe protokolü araçların anahtarlarını görevli polis memurlarına teslim etti. Kurban kesilerek kanı araçlara sürülerek dua okundu.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü