Emniyet Müdürü muhtarlarla toplantı yaptı

Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Metin Ercan...

Emniyet Müdürü muhtarlarla toplantı yaptı

Marmaris Emniyet Müdürü Metin Ercan, Marmaris’in merkez mahalle muhtarlarıyla tanışma toplantısında bir araya geldi.

Ağustos ayında yayınlanan Valilik Kararnamesi’yle, Metin Ercan Marmaris Emniyet Müdürü olarak atanmıştı. Emniyet Müdürü Metin Ercan,Marmaris Polis Evi’nde muhtarlarla tanışma toplantısı düzenlendi.Toplantıya Marmaris’in merkez mahalle muhtarları ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev alan birim amirleri katıldı.

Ercan muhtarlarla hitaben yaptığı konuşmada, istişarenin önemine vurgu yaptı,”Marmaris ile ilgili her türlü istişare bizleri Marmaris’in güvenliği ve asayişi konusunda bizlerin daha aktif olmasına katkı sağlayacaktır. Bu bağlamda sizlerle hem istişare etmeyi hem de geç de olsa tanışmak için bu toplantıyı düzenledik.”

Ercan, muhtarlardan bilgi akışı konusunda destek istedi.Ercan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Genel olarak ilçemiz genelinde uygulamalarımız devam etmekte.Tabi biz ne kadar sokakta bu mücadeleyi veriyor olsak da bizim başarı endeksimizin en başında bilgi akışı gelmektedir.Bu bağlamda bizim sizden alabileceğimiz en büyük destek,mahallenizde olup biten asayiş ve güvenlik ile ilgili her türlü bilgi akışını samimi ve sıcak bir şekilde yürütmektir.”

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü