Eğreti Gelin Ladik Filmi Marmaris'te

Deniz ve Zaim Güvenç kardeşlerin yönettiği ve sanatçı Yeşim Salkım’ın başrol oynadığı “Eğreti Gelin Ladik” filmin oyunculu gösterimi Marmaris’teki sinemada da gerçekleştirildi.

Eğreti Gelin Ladik Filmi Marmaris'te

13 Nisan’da Ankara’da vizyona giren “Eğreti Gelin Ladik” filminin üçüncü oyunculu gösterimi Marmaris kent merkezinde bulunan Cine Point sinemalarında gerçekleştirildi.

İstanbul ve Ankara’dan sonra üçüncüsü Marmaris Genç İşadamları Derneği’nin girişimleri ile yapılan tanıtıma İlçe Emniyet Müdürü Metin Ercan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Toygun, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çetinkaya, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nejmettin Kaya, Marmaris Genç İşadamları Derneği Başkanı Meral Tuncer Argül, Ege Akdeniz Genç İşadamları Dernekleri Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Erdaş, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Marmaris Temsilcisi Arzu Sarıtaş,  Toksoy akaryakıt istasyonları sahibi İşadamı Ali Toksoy, Turizmci Caner Torunoğulları, İşadamı Güçlü Kahraman ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Yapımcılığını Sinemedya Alper Kaya’nın üstlendiği ve Zaim, Deniz Güvenç kardeşlerin yönetmeliğinde çekilen film gösterimi öncesi kokteyl düzenlendi. Marmaris Genç İşadamları Derneği Başkanı Meral Tuncer Argül, yönetmen Zaim Güvenç ve oyunculara çiçek takdim ederek başarıların devamını diledi. Yönetmen ve oyuncular davetlilerle birlikte film afişi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Kokteyl ardından katılımcılar filmi izledi. Filmi beğeni ile izleyen davetliler yönetmen ve oyuncuları başarılarından dolayı alkış yağmuruna tuttu.

BU FİLM İMECE USULÜ YAPILDI

Filmin gösterimi sonrası açıklamalarda bulunan Yönetmen ve oyuncu Zaim Güvenç, “ 13 Nisan’da vizyona girdi. Bu film dört arkadaşın cep harçlığı ile çekilen ve tiyatro yaparak kazanıp sinemaya aktardı. Oyuncularımızın hiçbiri ücret almadan kendi gücünü koyarak film ortaya çıktı. Bu film imece usulü ücret alınmadan yapılan dünyada bir ilktir. Üstüne basarak söylüyorum tamamen bağımsız sinema anlayışı ve imece usulü olarak ortaya çıkmıştır. İlk üç gün basın tarafından gişede çakıldı haberler yapıldı. Ama tam aksine büyük bir ilgi oldu. Oyunculu tanıtım İstanbul, Ankara ve üçüncüsü Marmaris’te gerçekleştirildi. Bundan sonra Zonguldak ve 34 şehirde oyunculu tanıtım olacaktır. Eğreti gelin filmi on yıldan sonra yeniden ele alındı. Kadınların günümüz çağındaki sorunları ele almaktadır. Tüm kadınlarımızın bu filme daha çok önem vermesini rica ediyorum.

MARMARİS’TE FİLM ÇEKMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ

Oyuncu arkadaşlarımızla beraber Marmaris’te dolaşıyoruz. Dolaşarak mekânları incelemelerimiz devam etmektedir. Amacımız, tüm Türkiye’nin izleyebileceği Marmaris filmi çekmektir. Marmaris filmi için çok teklif geldi. Bunları değerlendirerek kısa süre içinde bir projemiz olacaktır” dedi.

 

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü