Eğitim ve Kültür Parkı'na tam destek

Marmaris Belediyesi’nin İçmeler Atatürk Parkı'nı “eğitim ve kültür parkına” dönüştürme çalışmaları eğitimcilerden de tam not aldı.

Eğitim ve Kültür Parkı'na tam destek

Marmaris Belediyesi’nin İçmeler Atatürk Parkı'nı “eğitim ve kültür parkına” dönüştürme çalışmaları yoğun şekilde sürüyor.  Parkın içeriği ve donanımıyla ilgili çalışmalar kapsamında Marmarisli eğitimcilere çağrıda bulunan Marmaris Belediyesi olumlu yanıt aldı. Eğitim-Sen Marmaris Şubesi' nin organizasyonuyla Belediye Kültür ve Sanatevi 'nde düzenlenen sunumu izleyen yüze yakın idareci ve öğretmen projeyle ilgili görüş ve önerilerini aktardılar.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü 'nün sunumunun ardından söz alan eğitimciler Avrupa'da örneklerini gördükleri tarzda bir eğitim-bilim parkının ilçede yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmen ve idareciler, özet olarak projenin eğitimci gözüyle geliştirilmesine katkı sağlamaya hazır olduklarını belirttiler.
Toplantıdaki sunumu izleyen Belediye Başkanı Ali Acar da konuşmasında “Kentimizi, yaşayanlarımızla yönetmek için elimizden geldiğince ilgili meslek guruplarına, sivil toplum kuruluşlarına, halkımıza danışıyoruz. Siz değerli öğretmenlerimizin çocuklarımız için, gençlerimiz için hazırlanan böyle bir eğitim parkında bizlere desteği ve görüşleri çok önemli. Kentimizin geleceği adına sizlere katılımınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü