Düzenlemenin iptali için dava açıldı

Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği Mimarlar Odası Muğla Şubesi...

Düzenlemenin iptali için dava açıldı

Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği Mimarlar Odası Muğla Şubesi, Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi sit değişikliklerinin iptali için dava açtı. Davaya müdahil olan, Muğla Çevre platformu üyeleri Muğla Adliyesi’nde bir araya gelip, basın açıklaması yaptı.

Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi sit değişikliği ile ilgili düzenlemeler yargıya taşındı.Türkiye Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği Mimarlar Odası Muğla Şubesi, Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi sit değişikliklerinin iptali için Muğla Adliyesi’nde dava açtı. Davaya müdahil olan , Muğla Çevre Platformu üyeleri adliye önünde bir araya geldi.

"Davanın takipçisi olacağız"

Platform adına Meliha Tekin basın açıklamasını okudu. Tekin açıklamada: "Bugün burada tarihi bir davanın takipçisi ve müdahili olarak bulunuyoruz.Tarihi dava diyoruz;çünkü,' 'doğal sit' tanımını çöpe atan ve ülke genelinde tabiat varlıklarımızı büyük bir bölümünü korumasız bırakan bir bakanlık kararıyla karşı karşıyayız."dedi.

Değişiklikle ilgili bilgilerin kamuoyundan saklandığını belirten Tekin,"Bizler Muğla Çevre Platformu olarak yasal ve meşru zeminde davanın sonuna kadar takipçisi olacağız dedi."

Platform üyeleri,basın açıklamsının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü