Duyarsızlık!

Marmaris’te bisiklet yolunun kullanımını engelleyen duyarsız araç sürücüleri de var. Bu sürücüler otomobillerini bisiklet yolu üzerine park etmekte ısrar ediyor. Bu durum tepkilere neden oluyor.

Duyarsızlık!

Marmaris Belediyesi tarafından yapılan bisiklet yolu bazı duyarsız araç sürücüleri tarafından park yeri olarak kullanılıyor. Bu durum vatandaşların ve bisiklet kullanıcılarının şikayetine neden oluyor. İşte duyarsızlığa bir örnek. Bir sürücü hem kaldırıma hem bisiklet yoluna aracını park etmiş.Bu duyarsız sürücüler nedeniyle bisikletliler bisiklet yolunu kullanmakta sorun yaşıyor.  Kaldırımlarda da yayalar zor durumda kalıyor.  Vatandaşlar duyarsız sürücülere tepki gösteriyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

peki bunu çekiyorsunuz da bakan geldiği zaman grand azur un önü bizim polis ekiplerimizce işgalini neden çekip ilgi odağı haline getirmiyorsunuz en aşa 3 ekip arabası 2 ambulans 1 zabıta arabası bildiğiniz onlar için otopark halinde idi yol.

0 serdal, 27.04.2017 21:53

Şahısın yaptığı şey duyarsızlık kabul edelim ama park edecek yer var mı marmariste? Bisiklet yolu çok güzel bir proje ama park projesi de olursa çok güzel olur iyi günler

0 Düşünen Adam, 27.04.2017 22:54

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü