Duvar yıkıldı, halk plajı olacak

Selimiye Mahallesi’nde hazine arazisi üzerindeki duvar belediye ekiplerince yıkıldı. Belediyenin buraya halk plajı yapacağı açıklandı.

Duvar yıkıldı, halk plajı olacak

Selimiye Mahallesi’nde Sığliman Mevkii’nde hazine arazisinin üzerine denize sıfır  olarak inşa edilen duvar Marmaris Belediyesi ekiplerince yıkıldı.Yıkım sırasında bir vatandaş  80 yıllık duvarın yeni duvar olarak belirlenip yıkıldığını savundu ve buradaki bir zeytin ağacının sahibinin izni olmadan söküldüğünü ileri sürerek tepki gösterdi.

Marmaris Belediyesi yetkililerinden konuyla ilgili yapılana açıklamada, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden belediyeye duvarın yıkımı için yazı geldiği belirtildi. Duvarın hazine arazisinde bulunduğunun altı çizildi. Hazine arazisinin yanındaki arsanın sahibinin duvarla bu alanı kendi mülkiyetine kattığı ve bu yıkımla hazine arazisinin işgal durumunun ortadan kaldırıldığı kaydedildi. Marmaris Belediyesi, duvarın yıkıldığı bölgeye halk plajı yapacak.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

belediyeyi aradınız ama bizden bilgi almadınız çok taraflı bir yayın olmuş maalesef. Bu arada 3 zeytin habersiz söküldü. Bu yapılanlar siyasi bir şovdu. Yargı kararı beklemeden bu ne acele acaba...

0 Tayfun özdemir, 17.03.2017 15:20

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü