Düş Bahçesi büyüledi

Marmaris hafta sonu önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Marmaris’te ilk kez sokak defilesi düzenlendi. Can Çapar’ın Düş Bahçesi isimli defilesi izleyenleri büyüledi.

Düş Bahçesi büyüledi

Marmaris ilk kez bir sokak defilesine ev sahipliği yaptı.Düş Bahçesi isimli defile Moda dünyasının kalbinin attığı Londra, Milano ve Paris’teki organizasyonları aratmadı. 

Marmaris’te modaya yön veren isimlerin başında gelen Can Çapar’ın imzasını taşıyan kreasyon görücüye çıktı.Haftasonu gerçekleşen organizasyonda Sakartepe’de gerçekleşen kazanın burukluğu vardı. Engellilere destek olmak ve sosyal farkındalık yaratmayı amaçlayan organizasyona katılım ise yoğundu. Can Çapar ve proje ortağı Cansu Ayyıldız, katılımcılara desteklerinden dolayı  teşekkür etti. 

Can Çapar’ın sokak defilesinde birbirinden güzel mankenler iddialı kreasyonlar ile Marmaris sokaklarında boy gösterdi.Defilede yer alan engelli mankenler de büyük beğeni topladı. Defilenin baş mankeni ise ünlü isim Özge Ulusoy’du. 

Defilede Marmarisliler’in yakından tanıdığı isimler de podyuma çıktı. Onlardan biri de güzel fiziğiyle beğeni toplayan Gizem Sayar’dı.Marmaris’in şampiyon sporcusu Şafak Görgülü de defilede profesyonel mankenleri aratmadı.Defilenin sürprizlerinden biri  ünlü erkek manken Yener Gürsoy oldu.Başarıyla tamamlanan defilenin ardından mağazada kutlama yapıldı.Defileden elde edilen gelirin bir bölümü Marmaris Engelliler Derneği’ne bağışlanacak.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.