Dansçılar Marmaris'te buluştu

Kıyı Ege Dans Okulları Buluşması Marmaris'te gerçekleşti. 10 şehir ve 3 ülkeden 20 dans okulunun bulaşmasında engelli dansçılar da sahne aldı.

Dansçılar Marmaris'te buluştu

Marmaris’te, Kıyı Ege Dans Okulları Buluşması gerçekleştirildi. 10 şehir, 3 ülkeden 20 dans okulunun yaklaşık 300 öğrencisi Barlar Sokağı’ndaki bir diskoda bir araya geldi.İlki Marmaris’te gerçekleştirilen “Marmaris, Bodrum ve Kuşadası” Kıyı Ege Dans Okulları Buluşması’nda İstanbul, İzmir, Aydın, Muğla, Bodrum, Manisa, Bursa, Fethiye, Marmaris, Yalova’dan ve yurt dışından Ukrayna, Rusya, İtalya’dan 20 dans okulunun 300 dansçısı eğlence kulübünde bir araya geldi.

Bodrum Dans Kulübünün engelli gençleri sosyal hayata dâhil edebilmek için dört ay önce başlattığı sosyal hayata entegrasyon projesi kapsamında üç çift sahne aldı.Aileleri ile birlikte buluşmaya gelen, öğrenme de zorluk yaşayan zihinsel engelli üç çift pistte hünerlerini sergiledi. Engelli dansçılar öğretmenleri eşliğinde pachata (paçata)  dansı yaptı.Gösteri sonrası engelli çiftler, engelli olmayan dansçı bireylerle 45 dakika süren dans performanslarında bachata, tango, rumba ve çaça yaparak performansları ile izleyenleri büyüledi.Özel dansçılar,gösterilerinin sona ermesiyle sevinçlerini ailelerine sarılarak yaşadı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü